Picknicktafel Pimpen

Published Jun 05, 22
8 min read

Picknicktafel kopen?

Picknicktafel kopen? Wil jij ook ongestoord kunnen genieten van elke zonnige dag van het jaar? En dit alleen, met uw partner of de hele familie? Dan zullen onze tafels u zeker kunnen verleiden! Een picknickbank is een tafel met vaak daaraan gemonteerde zitbanken of tuinstoelen. Ze kunnen gebruikt worden om te lunchen, even uit te blazen of gewoon een gezellige dag aan te spenderen met heel de familie. Je vindt hier alles van inklapbare picknicksets tot supermoderne design picknickbanken. Ook als je een gekleurde picknicktafel zoekt ben je hier op de juiste plek. Een picknickbank is ideaal voor scholen en kinderdagverblijven, dit dankzij zijn robuustheid en functionaliteit. Onze tafels zijn bovendien bijzonder veilig. Dit soort tafels roepen herinneringen op ... Een zomerse barbecues of een picknick met vrienden. Ongecompliceerd en toegankelijk zijn onze picknicktafel of tuinbanken. De klassieke, houten picknicktafel is misschien geen toonbeeld van design, maar er gaat wel een bijzondere kracht vanuit. De eenvoud van structuur, materiaal en productie maakt het een goedkoop buitenmeubel dat onverwoestbaar is.  

Onze visie: Tuinmeubilair is veel meer dan een paar planken bij elkaar.

Het is een verhaal. Het is een service. Bij het aanschaffen van een picknicktafel is het belangrijk dat je bepaalt met hoeveel personen je er aan wilt zitten. Zo zijn er grote picknicktafels (tot 12 personen) maar ook kleinere (tot 6 personen). Als de picknicktafel in de zon staat is het fijn als de tafel een parasolgat heeft. Zo kan je beschut genieten van het mooie weer. Het is een sociaal maar ook ecologisch gebeuren. Zo kiezen onze klanten zeer bewust voor verantwoord FSC-hout. Daarnaast kiezen ze voor kwaliteit, voor degelijk geïmpregneerd hout en voor een service waar we trots op zijn (cfr. tevredenheidsonderzoek 2015). E-woodproducts.nl staat zelf in voor de leveringen en garandeert zo dat de producten in een perfecte staat bij de klant toekomen. De meeste tuinmeubelen kunnen snel geleverd worden. Indien de klant dit wenst, kunnen wij de bestelde goederen ook ter plaatse monteren. Aan de linker bovenzijde van deze pagina geven wij een overzicht van de artikelen die wij samen met u als klant hebben gekozen. Naarmate wij in de loop der jaren tafels voor picknick aan bedrijven, scholen en particulieren hebben verkocht, hebben wij vooral ook geluisterd naar de feedback van onze klanten. Is het hout goed behandeld? Is het duurzaam en verantwoord hout (FSC)? Zijn de tafels om te picknicken eenvoudig te monteren? Op deze manier hebben wij enkele topproducten kunnen creëren.

Gadero Picknicktafel

Een beschermhoes kan namelijk voor lelijke plekken en kringen op het hout zorgen, dus kun je ze beter zonder hoes laten staan. Het hout is goed bestand tegen vocht, dus kan prima een bui hebben. Het enige gevaar daarbij is in feite uitdroging van het hout, waardoor het gaat krimpen en er scheurtjes kunnen ontstaan.

Bij hete periodes kun je teak tuinmeubelen eventueel af en toe natspuiten met de tuinslang om het uitdrogen ervan te voorkomen. Onderhoud van teak tuinmeubelen, Zoals eerder vermeld heeft teak van nature een hoog oliegehalte, waarmee het hout goed is beschermd tegen vocht en zuurstof en het uitstekend langdurig aan de buitenlucht kan worden blootgesteld.De vezels gaan immers zoals gezegd rechtop staan wanneer het hout nat wordt, zodat het stroef wordt - Luxe houten tuinmeubelen E-Woodproducts. In principe is een speciale behandeling van het hout dan ook niet noodzakelijk en als je de eerder genoemde behandeling met groene zeep en soda toepast om het hout te reinigen, dan bescherm en voed je daarmee het hout ook meteen.

Hierdoor zal het hout zijn natuurlijke bruine kleur langer vasthouden en wordt de vergrijzing ervan tegengegaan - picknicktafel met parasol. Als je juist graag die zilvergrijze tint wilt hebben voor een meer robuuste en doorleefde uitstraling van je teak tuinset, dan kun je dus beter geen teakolie gebruiken en de natuur gewoon zijn gang laten gaan.

Daarmee is het verkrijgen van hoogwaardige teak ook een stuk lastiger. Je zult tegenwoordig daarom steeds meer van de goedkopere varianten van teak op de markt zien, die afkomstig zijn van plantages. De kwaliteit van dit teakhout is vaak een stuk minder omdat het om jonger hout gaat. Het is dan ook aan te raden dit soort teak goed af te schermen en te behandelen met teakolie.

Eindelijk! Je kan het tuinmeubilair terug buiten zetten. Maar ontsiert de groene aanslag op de meubels jouw tuin? Laat de hogedrukreiniger maar staan, want met deze tips zal jouw tuinmeubilair terug schitteren in het zonnetje! Het is natuurlijk belangrijk om eerst te achterhalen uit welk materiaal jouw tuinmeubels bestaan. Hieronder vind je 5 soorten terug - Teak Meubelen E-Woodproducts.

8 Persoons Picknicktafel

De straal van de hogedrukreiniger beschadigt het hout. Hoe doe je dat dan wel? Je hebt er niet veel voor nodig: Een zachte (Lauw)warm Speciale Je schrobt simpelweg met een zachte borstel en lauwwarm water met natuurzeep over het hout. picknicktafel tuinbank. Daarna je heel en je de meubels met een schone doek.

Ten slotte wrijf je de houten meubels in met een . Is je teakmeubilair geworden? Dan behandel je dit met een . Je kan het over teak schoonmaken hier bekijken - Creëer je graag wat extra ruimte in de tuin wanneer je mensen op bezoek krijgt maar kies je liever niet voor een tuintafel die het hele jaar een groot deel van je tuin in beslag neemt? Dan is een inklapbaar model picknicktafel voor jou een goede optie. Bij Praxis heb je een ruime keuze uit inklapbare picknicktafels van hout, bamboe, staal en polypropyleen in diverse afmetingen. Wil je alles nog eens ? Dan kan je de tip hier nog eens opnieuw lezen. Het is ook belangrijk om op je te letten terwijl je je tuinmeubels schoonmaakt! Klik hier om te weten hoe je dat doet.

Zo simpel is het! Rotan, bamboe, rietvezels of wilgenvezels Heb je gevlochten tuinmeubels van ander materiaal? zijn dan kunststof. Dit maak je schoon door het meubilair af te borstelen met waaraan je een schep toegevoegt. Groene schijn op stoffen zitjes? Stoffen zitjes zijn erg gevoelig voor vervuiling, maar het is ook makkelijk op te lossen! zit vol enzymen die algen doden en is uiterst geschikt om stoffen tuinmeubelen weer schoon te krijgen.

Daarna droog je alles goed af met een schone doek. Ten slotte behandel je het staal met of een om schimmels en roest te vermijden. Zowel de baksoda, de schoonmaakazijn als de Glowi-multireiniger vind je in onze webshop (Houden Tuinmeubelen E-Woodproducts). Tip van Het Poetsbureau .Er zijn verschillende manieren om groene aanslag te verwijderen van je terrastegels. Vaak is het welbekende schrobben al genoeg. Probeer dit eerst met heet water, dit werkt meestal direct. Werkt dit niet of is het terras te groen aangeslagen? Gebruik dan groene zeep. Voeg wat groene zeep in warm water en verdeel dit over het terras.

Spoel het oppervlak naderhand schoon met veel water. Wat ook mogelijk is het water van gekookte aardappelen te gebruiken. Klinkt gek, maar het werkt wel! Een effectief middel rechtstreeks uit de natuur is zand. Om de aanslag eraf te krijgen werkt zand goed als schuurmiddel. Maak hiervoor eest het terras nat en strooi daarna het zand erover.

Picknicktafel - Overstock

Pas op met tegels met een (gladde) toplaag..

Als je houten tuinmeubelen het hele jaar door buiten staan, dan kan er een groene aanslag verschijnen. Dè sterkste picknicktafels van E-Woodproducts. Geen paniek! Die aanslag krijg je makkelijk weg. In de meeste gevallen zijn je tafel en stoelen weer mooi te maken met een borstel, wat water en wat zeep. Maar check even goed van wat voor hout de meubelen zijn gemaakt.

Met wat (warm) water en flink poetsen kom je dus over het algemeen al een heel eind om de groene aanslag te verwijderen. Gebruik eventueel een hogedrukreiniger, maar pas wel op dat je 'm niet te hard zet. Zijn de houten tuinmeubelen zwaar vervuild en krijg je de groene aanslag zo niet weg, dan kun je de groene zeep het beste vervangen door wat soda (Inklapbare picknick tafels voor ieder moment).

Zacht hout: behandel deze soorten hout ieder jaar met lak, verf of impregneermiddel behandelen om schimmel te voorkomen. Voor gebruik even schoonmaken met een wat water en groene zeep of soda (Wat zijn Eucalyptus tuinmeubelen). Rotan en bamboe kun je het beste afborstelen met wat koud water en een schep zout. Om aanslag te voorkomen, kun deze tuinmeubelen het beste aflakken met een blanke lak voor buiten.

Daarna wrijf je de meubelen meteen droog voor het beste resultaat. Meubels gemaakt van gelakt hout kun je gewoon schoonmaken met een mild sopje met wat groene zeep of soda. Geglazuurd hout kun je daarentegen het beste zo droog mogelijk reinigen. Vlekken kun je verwijderen met wat ethylalcohol. Mahoniehout is te onderhouden door er met koude thee overheen te gaan of het te reinigen met een milde azijnoplossing.Als je gekozen hebt voor houten tuinmeubelen, zul je die af en toe moeten onderhouden. uitklapbare picknicktafel. Schrik niet, ik vraag niet of je ieder jaar je meubels wilt gaan schuren en lakken, maar het schoonmaken van je houten tuinmeubelen hoort er wel bij. Dit klusje lijkt eenvoudig, maar er zijn wel een aantal zaken waar je rekening mee moet houden.

Buitenhof Picknicktafel

Houten tuinmeubels hebben natuurlijk een mooie natuurlijke uitstraling waardoor ze perfect passen in je tuin. Er is een veelzijdigheid aan tuinmeubels te krijgen. Ieder tuin meubelstuk is wel in het hout te krijgen, of natuurlijk zelf te maken. Met dit laatste kom ik automatisch op het volgende voordeel van houten tuinmeubels.

Je kunt er werkelijk alles van maken! Wat dat betreft is hout natuurlijk ook gewoon leuk om te gebruiken. Er zit veel verschil tussen de diverse soorten hout. Iedere houtsoort heeft zijn eigen uitstraling en eigenschappen. Het is zeker de moeite waard om je hier eens in te verdiepen. Je kunt kiezen uit zowel onze eigen houtsoorten als diverse mooie houtsoorten van over de grens.

Dat hangt uiteraard af van jouw smaak en wensen. Ik wil je hier wel twee tips over meegeven:Allereerst is het belangrijk dat je kiest voor hout met het FSC keurmerk. De letters FSC staan voor: Forest Stewardship Council. Hout met een FSC-logo is geproduceerd volgens strenge regels die betrekking hebben op legale houtkap, bescherming van de natuur en over de rechten en het welzijn van de lokale bevolking en arbeiders.

Daarnaast moet je wel kiezen voor hardhout of geïmpregneerd hout. Dat is zeker van belang bij het gebruik van je houten tuinmeubels in de buitenlucht. Hout en vocht gaan van nature slecht samen, hout is immers gevoelig voor rotten (Tuinmeubelen kopen?). Als dit het geval is, zal de kwaliteit van het hout snel achteruit gaan.

Je zult hieruit kunnen opmaken dat hout een “beperkte houdbaarheidsdatum” heeft en niet een hele lange tijd te gebruiken is, maar dat is zeker niet waar. Een kwalitatief goede houtsoort die indien noodzakelijk goed bestand is gemaakt tegen vocht, zal lang mee gaan. In veel gevallen erg lang zelfs. Met het bestand maken tegen vocht heb ik een van de onderhoudsbehoeftes van hout benoemd.

Dit komt uiteraard door het gebruik in zonnige omstandigheden, of een verandering van smaak. Deze bovenstaande werkzaamheden hoef je zeker niet ieder jaar te doen. Hout heeft een relatief lage onderhoudsbehoefte. Ook het reinigen van hout valt onder het onderhouden van je houten tuinmeubels. Dit zal wat vaker moeten gebeuren dan het schilderen of lakken, maar als je dit op de juiste manier doet, is de taak niet zo intensief als het lijkt.

Picknickbanken  (en andere tuinmeubelen) te koop

Wij leveren uw bestelling met eigen bestelbusjes! Op deze manier verzekeren wij de kwaliteit van  de geleverde producten. Picknicktafels bestaan al sinds jaar en dag. Zo op het eerste gezicht lijkt een picknick tafel gewoon een picknicktafel. Wij leveren picknicktafels gratis af door heel Vlaanderen en Nederland. Wij maken daarbij geen onderscheid tussen klanten die 1 picknicktafel bestellen of klanten die meer dan 10 picknicktafels bestellen.  Een plaatsbezoek bij jou thuis is ook steeds mogelijk, zo zien we met welke ruimte we kunnen werken en welke opportuniteiten zich voordoen. Wij staan je graag bij in jouw zoektocht naar de ultieme buiten ervaring!  Heb je vragen over Picknickbanken? Dan kan je deze vragen altijd stellen aan ons personeel in de vestiging bij jou in de buurt. Of kijk eens bij onze adviespagina over tuinmeubelen kiezen of tuinmeubelen maken van hout voor handige tips en meer informatie van onze experts over picknicktafels.

Tuinmeubelen bestel je eenvoudig online

Kortom niks houdt je meer tegen! Zorg voor de perfecte voorbereiding en ga aan de slag met je biertafel project. Daarnaast zorgen we er altijd voor dat uw picknick tafel zo snel mogelijk bij u thuis of uw bedrijf wordt afgeleverd.  Ben je op zoek naar een leuke picknicktafel voor in de tuin of de perfecte, inklapbare picknickset voor op de camping? Zowel tafels met stoelen als heuse buitensalons of loungesets in prachtig en onderhoudsvrij wicker of aluminium met onderhoudsvrije  stoffen in verschillende kleuren en afwerkingen. Picknickbanken heb je bij ons in aluminium, teak of een combinatie van beiden. Dankzij het kwalitatieve materiaal van de picknicktafels heb je niet alleen weinig onderhoud aan je tuintafel, maar geniet je ook jarenlang van het tuinmeubel. Picknickbanken zijn stoer, praktisch én je hebt er jarenlang plezier van. 4 personen of 6 personen, met hoeveel je ook aan tafel wilt gaan zitten. Heb je een mooie picknicktafel op het oog, maar wacht je nog op de juiste aanbieding? Natuurlijk wil je zo goedkoop mogelijk je nieuwe picknicktafel kopen. We houden je hier op de hoogte van onze picknicktafels aanbiedingen en speciale acties.

Waarom een picknicktafel aanschaffen?

1. U wilt een tafel waarvan het hout afkomstig is van verantwoorde bossen (FSC)? 2. U wilt veilige afgeronde hoeken zodat uw gasten en kinderen zich niet kunnen bezeren? 3. U bent op zoek naar een robuust buitenmeubel? 4. U wilt een zéér stevig en stabiel model? 5. U wilt een tafel voor picknick met dikke planken die onder druk is geïmpregneerd? 6. U wilt een tafel die makkelijk te monteren is? U wilt dat wij de picknicktafel bij u komen monteren? 7 U wilt graag dat de picknick tafel in een originele staat en ongeschonden bij u geleverd wordt? 8. U wilt eerste kwaliteit hout? U wilt geen krassen of beschadigd hout? 9. U wilt de picknicktafel over een paar dagen bij u thuis of bedrijf? 10. U wilt 2 jaar garantie?
Slechts één antwoord op al uw vragen = Een tafel van e-woodproducts.nl

Contacteer ons:

E-woodproducts.nl is de leverancier van KING & ROYAL KING tafels en banken in Nederland. U kunt ons contacteren via GSM: +31 6 45 48 90 54 (Mark Dirksen), of een bericht sturen via ons e-mailadres: contact@e-woodproducts.nl

Navigation

Home

Latest Posts

Veranda Modelleri

Published Jan 21, 23
10 min read

Uurloon Schoonmaak 2020

Published Jan 16, 23
10 min read

Verhuur Van Bouwmaterieel

Published Jan 13, 23
10 min read